Vacature Maatschappelijk Assistent in Utrecht

Sinds 12 jaar is Stichting Barka bezig met het uitvoeren van de ondersteunings programma’s in Londen, Utrecht, Dublin, Den Haag, Rotterdam, Antwerpen en Reykjavik.

Het doel is om mensen uit Midden en Oost-Europese landen te helpen met het overwinnen van een dakloosheid, verslaving en andere problemen. Ofwel door het werken richting terugkeer naar het land van herkomst of door het ondersteunen en het vinden van de juiste hulp in Nederland.

Meer informatie over onze moederorganisatie in Fundacja Barka in Polen vind jij op www.barka.org.pl

Functie
Maatschappelijk Assistent in Utrecht

Beschrijving
Jij werkt in een team van twee, samen met een ervaringsdeskundige (iemand die zelf dakloos en verslaafd is geweest). Jij bent dagelijks op pad bij de plekken waar dakloze mensen te vinden zijn, zoals dagopvang, nachtopvangen, ziekenhuizen, etc.

Vereisten
Jij hebt Poolse nationaliteit een relevante Hbo-opleiding afgerond (Social Work, Sociaal Pedagogische Hulpverlening, Psychologie); jij heb goede kennis van het Engelse en het Nederlandse taal; jij bent iemand die goed kan functioneren in een team en bereid is om een aantal dagen training in Nederland te volgen en in het geval van een werkgelegenheid ook bereid is om 1-2 weken training in Nederland en in Polen te volgen.

Werkplek: Utrecht

Werkuren: 32 uur per week

Startdatum: januari 2022

Wat kan jij verwachten?
De eerste fase van de recruitment is een wervingsgesprek in Utrecht.
De tweede fase is een meerdaagse training in Nederland

Heb je interesse? Stuur dan je CV en een motivatiebrief tot 10 december 2021

Allowed extentions: pdf doc & docx
Choose File
Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.